• Blindsmagning + film FTW, nygammel kongevin og dåsah!

  Om et par uger holder vi igen filmaften. Denne gang skal vi kigge på fire fløde-amerikanere, der prøver at bestå Master Sommelier-uddannelsen. *freshly-cut-waterhose* Filmen hedder SOMM; den er svært god. Og mens vi ser film, så serverer vi seks blindere. Det bliver tumpet sjovt og festligt. Og hey en anden ting: vi har fået ny vin. YAS!

  Vi har fået nye vine fra Jérôme Saurigny i Anjou. Men faktisk er de gamle. Fra '11, '12, '13 og '14. Og de smager fuldstændig vildt. Au Suivant '11 er ren cabernet franc på den der psykomåde, hvor det både er mærkeligt og godt på samme tid. Av, av, av. Hans Calux '14 er en blanding af de to cabernet'er. Franc og sauvignon. Det er kæmpevin! Så er det satme sagt. Som Clos Rougards mærkelige (med svedige) lillebror, der fanger makreller og går i VANS. Hahaha. De vine skal du smage, kære enhjørningehvisker. Derudover får hans gamay/grolleau-blanding alting til at kilde i dine fine underbukser. Uha.

  I var glade for den usvovlede nebbiolo fra Matunei. Så nu er den udsolgt. Men bare rolig. Den kommer igen om et par uger. Imens kan du drikke hipsteryndlingen: Bandita '16 (ren barbera – uden tilsat smask) fra Cascina Tavijn. Selv tak. LÅLZ!

  Og så til filmen: lørdag den 17. februar viser vi filmen SOMM. I filmen bruger de fire master sommelier-aspiranter utroligt meget tid på at blindsmage. Og de går i åååårnligt crazy-mode på deskriptører. Kæmpe-LOL. *freshly opened can of tennis balls* Derfor skænker vi 6 blindere undervejs og giver en flaske bobler til vinderen. Men egentlig er det bare en undskyldning for at smage god vin. Så alle er velkomne - uanset blindhedsniveau. Plus: Der er psykoløgsuppe og brød bagefter. Det koster 350 kr. pr. næse, og det bliver dødsenssjovt. 4 realz. Køb billetter her.

  Til sidst kan vi fortælle, at der snart komme nye vine fra Romain Chapuis (ham med ulvehøne-etiketten). Og så smager Jérôme Arnoux' usvovlede pinot noir helt vanvittig godt for tiden. Købkøbkøb. Tilallerallersidst: vi har som altid topkvalitetsdåser i butikken. Ansjoser, makrel, sardiner og lødigt fanget tun. Si'r det bar'.

  Og del gerne vores nyhedsbrev med dine tørstigste og rigeste homies.Hahaha. De kan evt. skrive sig på listen liiiiiiiiiiiige her.

  Kærlighed og store slurke

  Tue, juicepedel
  info@volatil.dk
  Volatil / Vinsvin ApS