• Hallåmand, vi har fået syyyyygt meget ny vin

  Der er landet en masse '17-årgange i butikken. Og det smager eddermame vildt og godt! Vi har også fået zinsyh hipztahvin fra Mallorca på hylderne – og ikonisk naturvin fra Frank Cornelissen på Sicilien. Og det er fredag i dag. KØØØØR + BOOM!

  De friske vinbønder i klassen har allerede frigivet deres '17-årgange. Tåtalt jatak. Fåksæmpel en række af Romain Chapuis' vine, som også i år smager helt uendeligt godt og ikke-underligt. Hans Aligoté er eddermamende skarp og rank og genial – kør på stenbiderrogn, missekat!!! –, mens både hans Grenat og Rosé (pinot noir) i '17-årgangen er ultralyse og spændstige og på farlige 14%. Det har sgu aldrig været nemmere og sjovere at blive rasende beruset. YAS!

  Der er også kommet ny vin fra enhjørningeproducenten, La Grapperie. L'Enchanteresse er en blanding af '15 og '16, og hvis du elskede Adonis '15, vil du blive næsten ubehageligt liderlig af denne her satan. Shit, hvor smager det vildt og godt. KYYYR! Derudover: hans hvide og gigantiske La Désirée '15 vil kunne få enhver naturvinsskeptiker overbevist om, at du har sandheden i dine usvovlede flasker. Så' det satme sagt.

  Hvis du har hørt om Instagram, så har du også hørt om Frank Cornelissen. Hans vine (Contadino '16 og Munjebel '16) findes nu både i vores lille vinhandel på Boulevarden og på væbsjåppahn. Uha, uha. Vulkanjuice lavet af en mærkelig belgier = hipztah FTW! Og så smager det fåggin' godt! Det vil din onkel Bent også synes.

  Sherry? Jatak#1 + jatak#2!

  Og hallåmand, lige som Fillipsån Wiiiine, så har vi også sådan nogle Bourgogne-dræbere. Hahaha. De er dog ikke fra en vinfabrik i Chile. LÅLZ. De er bare fra Arbois og lavet af Evelyn og Pascal, der er menneskerne bag Domaine de la Tournelle. Deres vine kan snildhedssnildt konkurrere med hvadsomhelst i elegance, intensitet og svedighed. Også selvom de er lavet helt naturligt. BOOM.

  Til sidst: det tog os 3-4 år at få lov til at købe noget vin fra geniale Eloi Cedo fra Sistema Vinari på Mallorca. Han laver nærmest ingenting, og vinen var derfor lynhurtigt solgt til oprullede Acne-jeans-typer i Barcelona. Men nu har vi fået en ultralille sending Cható Pqta '16, og det smager åååårnlig godt. Og så er etiketten det vildeste mesterværk. Hahahaha.

  Og så har vi fået den bedste danske naturvin (EVAH!) på hylderne igen, og du kan købe den fiiiiiiineste olivenolie (1 liter) fra La Villana til sølle 165 dadler. OMG. Og køb lige den her – for din egen skyld. ROFL, nu stopper vi sælgersnakken og hurtigknepperskoene. Ha' den vildeste weekend, og kom dog for fanden ned i butikken og sig hej. Vi er vilde med dig!

  Kærlighed og store slurke

  Tue, juicepedel
  info@volatil.dk
  Volatil / Vinsvin ApS