• OMG!!!! Det er jul og nytår og lige pludseligt. WHAT?

  Hallåmand: du har sindsygt travlt. Og det er eddermame 4 realz. Uha, uha, uha. Du mangler at købe fjortenhundrede julegaver eller i det mindste lave et askebæger i ler og du skal finde en parkeringsplads i Magasins parkeringskælder (noooooooo!) og hvor fandenihelvede har du lagt dit fasterhæklede juleslips?! Øhm, monsieur?! Det må du altså selv ligge og rode med. Men den vinøse del af dette intense højtidsdrama, vil vi sygt gerne hjæpe dig med.

  Vi starter med julevinen. OMG. Enhjørningejuicen der både skal omfavne flæskestegsand, karamelkartoffel og sursødhedsrødkål. Du kan læse en milliard tests af julevin af mere eller mindre tekstuelt bemidlede  journalister i diverse døende papirskrivelser eller på semislatne blåååhgs. Irk. Men egentlig skal du bare holde fast i en eneste regel: du skal også gide at drikke julevinen andre dage end juleaften. Så køb en (usvovlet og rød) vin med lidt mørkfrugtet karakter og et godt skvæt rensende syre, og så er du sgu kommet langt.

  Vidundervinen fra Romain Chapuis, La Folle Noire '16, er svaret på samtlige dine julede og nellikebefængte spørgsmål. Haha. Vinen er mørkfrugtet fordi det er lavet på negrette-druer syd for Cahors. Og syrerensende fordi det er Romain, der har lavet vinen hjemme i Pommard (og fordi den er smukt volatil!). Jatak til julefredsskabende og ikke mindst: svigerfaromfavnende juice.

  Ellers skal du drikke Ouech '16 fra Cousin Jr., som er lavet på seriøs grolleau, eller Duende '16 fra Ramón i Andalusien, som er syrah dyrket i tynd luft. Begge usvovlede, selvfølgelig.

  Til nytårsaften er det nemmere. You've got one job: drik dig helt ned i et stort og vidunderligt miskmask af forskelligartede bobler, mens du tænder ild i hvadsomhelst. JATAAAAK og habbiiiinævyir. Hahaha.

  Vi har en masse overjordisk gode bobler, og du kan se det hele her.
  Men du får lige lidt mere præcise dessiner, fordi vi er din lokale vindruepusher. BOOM! Start med de uendeligt flotte og klassisksmukke Dosnon-champagner (gå efter zero dosage-tingene!!), og når du er faldet over en stol første gang, så går du over til denne liderlige gamaybobbel, mens du har det vildt. WHAAAAAAT, det bliver en fest. Kransekagejuice? Nejtak.

  Det var vist det. Vi har også risalamandbobler (WTF!?) og orangegræsk hipsterjuice, hvis du skal imponere nogen i provinsen med din personlige udvikling. Altså: vi har virkelig meget vin. Både på nættaht og i butikken. Så du skal nok komme igennem julen, dit vidunderlige menneske. Og her er vores åbningstider de næste par uger.

  Torsdag, den 21. - 14-20
  Fredag, den 22.: - 13-20
  Lørdag, den 23.: - 10-17

  Tirsdag, den 26. - 12-15
  Onsdag, den 27. - 13-20
  Torsdag, den 28. - 13-20
  Fredag, den 29. - 13-20
  Lørdag, den 30. - 10-20
  Søndag, den 31. - 10-15

  Fredag den 29. december kan du forresten også godt forvente, at vi åbner noget champagne og sælger det pisbilligt, så du kan smage dig igennem vores sager, og få de helt rigtige svedigsbobler med hjem til søndagsbraget.

  Kærlighed og store slurke

  Tue
  , juicepedel
  info@volatil.dk
  Volatil / Vinsvin ApS