• Sommeren bliver varm og tysk. Aberdochmensch. Uha, uha.

  Vores sommer-eliksir fra Mosel er tilbage i ny og evigt sprød årgang. Little Bastard '17 smager dødsensfarligt godt. Derudover er der bob & vin-turnering på næste onsdag, og så får vi spansk besøg torsdag den 3. maj. Vamos!

  Det er fandme da næsten blevet forårssommeragtigt. Thank you, sweet baby Jesus. Og derfor har vi hentet en masse tyndpjasket og bælbar juicyjuicy hjem. Først og fremmest har vi fået Little Bastard '17 (inhaleringsmost FTW!) og Madcap Magnus '17 (psykoorange) fra Jan Mathias Klein i Mosel. Det er SÅ godt. 4 realz. Vi har også fået billigsvedig petnat fra Mas Candí og ultrafrisk aussie-vinolade via Tommy Ruff's Nouveau '17.

  Hvis du stadig bare sidder derhjemme og smadrer stenbiderrogn i ansigtshullet (køøøøør!), så husk at få Romain Chapuis' Aligoté '17 sendt hjem til dig. Årh, det er godt. Og hvis du også spiser stenbideren, så drik Caleks Blonde '16, som uendeligt fin for tiden.

  Vi har også et par gamay-nyheder. La Terrière laver virkelig simpelgod bojo til meget fine priser. Legendarisk Hervé Souhaut har fået sin fantastiske La Souteronne '16 på hylden (shiiit, hvor er det fint og urtet og præcist) og endnu mere legendariske Lapierre er tilbage med sin Morgon '16. Derudover er der kommet vine fra superhelten Frederic Cossard i (væp)butikken, og der vil komme endnu mere fra ham i de kommende uger. Jatak på burgundisk vildhed.

  Nå, til sidst vil jeg bare sige, at vi henover sommeren gerne åbner vine og låner dig glas, så du kan sidde med dine vinøse homies (m/k) og pøse naturlig vin på hinanden midt på boulevarden. YIIIIR! Det bliver en fest - og vi lover at propfylde køleskabet med svedige sager. Den her, fåxæmpel.

  Kalender-jazz:
  Onsdag den 18. april, kl. 19 afholder vi igen Bob & Vin.
  Torsdag den 3. maj, kl. 19 får vi besøg af Finca Parrera og deres nye årgange.
  Lørdag den 5. maj er der Fri Vin

  Kærlighed og store slurke

  Tue, juicepedel
  info@volatil.dk
  Volatil / Vinsvin ApS