BBB '23, Raffaglio
375,00 kr
Lorenzo Raffaglio crafts his vibrant natural wines in Sicily, but spends most of the year living in Copenhagen. A trained chef with experience in some of the city's kitchens, Lorenzo stays deeply connected to the food and wine scene, often appearing at pop-up events and tastings around town — so keep an eye out. His wines, made from native Sicilian varieties and farmed with a light touch, capture the island’s wild energy and volcanic soils, offering pure, expressive bottles that reflect both his southern roots and his northern lifestyle.
375,00 kr
215,00 kr
215,00 kr
695,00 kr
Fischer Weine /St. Anna Morillon 2023/ St. Anna am Aigen, Steiermark, Østrig
Ny producent, mine venner! Og vi er sådan ca. helt sindssygt glade for at kunne præsentere dem for jer. Vi er i Østrig, men så alligevel ikke helt - familien Fischer laver nemlig vine den allermest sydøstlige del af Steiermark, som grænser op til den Slovenske grænse. Området er vildt unikt med sin vulkanske jord og intense indlandsklima, og det kommer for alvor til udtryk i vinene, som både har salte og kalkede noter, men også rig og intens frugt. Vinen er lavet på Morillon (Chardonnay, åwkæj?), og den emmer af gule frugter og alle mulige andre tillægsord, som er for lange til at skrive. Drik den, venno. Det er så godt.
Chateau Khashmi/Kisi 2023 /Khashmi, Kahkheti, Gerogien
Halloooo, George, ham kender du! Virkelig godt, hvis du har været kunde hos os i længere tid - eller kortere tid, haha. Det er en vanvittig ting at hente vin fra Georgien, både pga. det massive toldarbejde, men også pga. chauffører, som hellere vil sove end at levere vin til tiden. Heldigvis gør kvaliteten af vinene op for det ææægt slidsomme arbejde. Kisi (sødt, ing?) er en af de mest anvendte druer i det oldgamle Georgien, og druen giver ofte mørke orangevine med cedertræ (ufff) og urtebolsjer (uufff!!!) i næsen. Det er madvenligt, men også regnvejrudenfor imens dusidderindenfor-agtig. Du ved.
Judith Beck /Blaufränkisch 2022/ Gols, Burgenland, Østrig
Flere kendinge! Judith er efterhånden også en type, som vi har pløjet igennem. Og som jeg siger hver gang (omg), så er der en grund til det. Hun bliver ved med at levere vin, som er nice og roligt og nemt og bare... mega Judith-agtigt, haha. Blaufränkisch er på mange måder den nationale røde drue i Østrig, og du kan sattanedme finde meget skrammelvin på varianten, men du kan også finde noget af det svedigste og fineste vin, så heldoglykke med at navigere det minefelt lol. Ej, rolig, vi har dig. Vinen her er både mørk-ish, men har en fin blåbær-agtig syre til sig, som løfter hele showet til nye højder.