Slovenien
No products in this collection

FEBRUARKASSEN
1r Brut Nature ’23, Cellar 9+(Catalonien) Du kender det: Flyet er lige landet i Barsælohna, og du har allerede ondt i maven af at have drukket en dobbeltshotlatte og spist en kanelsnegl fra Lagkagehuset i Kastrup, men det første du gør, når du tjekker ind på dit alt (ALT!) for dyre hotel i El Born er at købe den billigste og koldeste flaske cava, som dit psykohotel har sat i minikøleskabet. 1r fra Cellar 9+ er ligesom den oplevelse, bare 100 gange bedre, hahaha.
Matousé ’23,Alexis Hudon(Loire) Alexis er sød og har et flot overskæg, og i virkeligheden er det alt, hvad du har brug for at vide. Men jeg vil alligevel gerne tilføje, at han er en ægte dygtig vinmager, som selv med købedruer (her Sauvignon B., Chardonnay og Menu Pineau) laver skønhedshvidvin med friskhed og en snert af noget liljearomatik.
Koreaa ’23, Judith Beck(Burgenland) Vi er så sindssygt glade for at arbejde med Judith. Hun er nice, nede på jorden, ung af sind og ultra god til at lave vin. Koreaa er en (til trods for knap så politisk korrekt etiket, haha) måske den blødeste og rareste flaske orangevin, som du støder på fra Østrig. Den er naturlig, ja, men den er satme også balanceret og frisk og ligefrem og svigermorvenlig (m/k, self). Koreaa er i øvrig en reference til området, hvor vinene er lavet, som er blevet kaldt for Koreaa siden gudvedhvornår.