Nær ved & næsten '22, Drudgaard
120,00 kr
120,00 kr
120,00 kr
120,00 kr
120,00 kr
Andi Weigand WHITE 2024I phofen, Franken, Tyskland
Vi har arbejdet sammen med Andi siden hans første årgang på familiedomænet tilbage i 2018, og han bliver ved at levere vin på ægte, ægte højt niveau. Hvis jeg var 60 år gammel, så ville jeg kalde Andi for en "knægt med krummer i", men det er jeg ikke, så jeg kalder ham nok bare en kæmpe type med ambitioner og forretningstække. Charmerende? Oh yes. Benhård forhandler? OH YES. Nå, men hans "simple" hvide er i '24-udgaven en blanding af Silvaner, Bacchus, Müller-Thurgau, Scheurebe, Weissburgunder og Riesling, og det smager SÅ GODT!
Niedermayr Summ 2022 Eppan, Aalto Adige, Italien
Ny producent! Og hvilken én, omg!! Det er jo så vildt at kunne præsentere de her monster søde mennesker og deres smukke vin for jer. Vi mødte Thomas Niedermayr, anden generation på domænet, og Luisa Slotwinsky, som hjælper ham med at drive det, i Østrig i år, og vi blev så bjergtaget af deres vine, at vi simpelthen valgte at starte et samarbejde med dem asap. Niedermayrfamilien har dyrket PIWI-sorter (dem har du hørt om før!) i mere end 25 år i deres del af Sydtyrol. Det betyder ingen sprøjtemidler og vin lavet i kontakt med naturen (kør på floskler, hva'?? haha!). Summ er deres sommervin lavet på flere forskellige varianter, og den er bygget til at blive tæsket på årets sidste varme dage! BOOM!
La Franchaie / Eric Dubois Volatiles 2023 Anjou, Loire, Frankrig
Det er langt fra første gang, vi har vinene fra Eric med, og det er der altså en grund til, okay? Ham og hans familie er nogle sindssygt rare typer, som tilhører den gamle garde blandt naturvinsproducenterne i Loire, og deres vine er en kontinuerlig fornemmelse af tilstanden i Loiredalen. Volatiles, som faktisk ikke er særlig volatil, er en blanding af alle domænets druer (magter ikke at remse dem op), så du får virkelig lov til at sovse rundt i, hvordan 2023 var som årgang. Frugten er lidt mørk, ja, men prøv at dufte til den og fornem det sarte, aromatiske element parret med syre og friskhed - er det ikke vildt nice eller hvad?? JO, DET ER.