Hvidvin
babAJaGA '22, Lefort
595,00 kr
Bouzeron '23, Chapuis
238,00 kr
Chorey les Beaune '23, Chapuis
325,00 kr
Sprinter '23, Drudgaard
220,00 kr
Matousé '23, Alexis Hudon
178,00 kr
Chardonnay 'Champ Millot' '22, Grapp'A
420,00 kr
Savagnin Ouillé 'La Pierre' '22, Grapp'A
455,00 kr
Préambule (MG) '21, Jérôme Arnoux
595,00 kr
Licorne '23, Clos Maurice
245,00 kr
Galatée '23, Raphaëlle Guyot
265,00 kr
La Valse '23, Raphaëlle Guyot
295,00 kr
L'Aurore '23, Raphaëlle Guyot
255,00 kr
A Rá '20, Les Valseuses
325,00 kr
Meraviglia '22, Valentina Passalacqua
205,00 kr
Persephone, 22, Arndorfer
298,00 kr
My Whammy Weiss '23, Staffelter-Hof
148,00 kr
Mâcon Villages 'NV, Domaine Valette
330,00 kr
Chenin '23, Domaine Mosse
225,00 kr
Grain de Pierre '22, Reinne Jeanne
265,00 kr
JANUARKASSEN
Tako '22, Chateau Khashmi(Kahkheti… i Georgien, ing?) Det er ikke en mexicansk ret, som dig og dine snottede unger sløset sammensætter på en regnfuld onsdag. Du ved, revet ost fra pose, mild salsa og verdens tørreste/hårdest tac(k)oskaller. Det er til gengæld super læskende og balanceret orange på druen Kisi, som normalt giver smælderfed vin, men som her er lavet i en lys og frisk udgave.
Little Bastard ’23,Jan Klein(Mosel) Altså, hvad skal vi skrive til den her? Det er en af de mest legendariske vine i vores sortiment. Altid god, altid frisk, altid overraskende. Jan Mathias har drevet det sagnomspundne vinhus Staffelter-Hof i snart 15 år, og selve huset har eksisteret i mere end 1000 år(!). Det er jo for vanvittigt. Little Bastard er en blanding af primært Riesling og Sauvignon Blanc med en lille smule Müller-Thurgau.
R61 ’23, Drudgaard(Ebberup) Det er efterhånden blevet ægte hipt at drikke dansk vin. Og det forstår vi godt. Der sker så mange svedige ting på den danske vinscene, og vinene begynder efterhånden at kunne noget af det samme, som deres naboer fra det nordlige Tyskland. R61 fra Drudgaardbrødrene er en sammensætning af Regent og lidt Rondo. Den førstnævnte er en klassisk laboratoriedrue fra Tyskland, som giver lyse og spændstige vine. Prøv selv at smag.