VIGNERON IN FOCUS.

Jason Groebe - New energy from Rheinhessen

Jason Groebe belongs to the young generation of winemakers who are redefining Rheinhessen. Since 2017, he has been running the Bergkloster winery with a clear focus: organic, spontaneously fermented, unfiltered.

His philosphi is no added sulphur and no filtration- in order to create wines that are lively, precise and full of energy.

MARTSKASSEN

MARTSKASSEN

Cuvée Weiss ’22, Bergkloster / Jason Groebe(Rheinhessen)
---
BOOM! Den nyeste version af Cuvée Weiss fra Jason Groebe aka. Bergkloster er landet. Som altid er det en fin lille mikser af druesorter med base i 2022-årgangen. Vi tæller: Bacchus, Pinot Gris, Weissburgunder og Riesling. Aromatisk? Ja. Men overdrevet aromatisk? Nej. Faktisk virkelig fin og lys og let grapefrugtet. Smager det af forår? J to the A.

Non Finito / Infinito ’22, Domaine Coleringer(Sicilien)
---
Jeps, vi har nemlig skrevet en del om de her søde typer fra Sicilien, som er ægte grønne i vinmagergamet. Hun hedder Ginger, han hedder Romain, de er franske, og så laver de ultra sprøde ting ved foden af Etna på druesorter, som din mor (m/k self) med garanti ikke kan udtale: Nerello Mascalese, Carricante, Grecanico, Grenache og Cattarato. Uf, hvor er det lyst og fint, min ven.

Beck Ink ’23, Judith Beck (Burgenland)
---
Judith, for helvede, din store boss! Hun kan så mange vanvittige ting, bl.a. lave rødvin, som dufter intenst og mørkt, men som smager lyst og sart. WHAT?! Hun blander de to klassiske østrigske druer Zweigelt og Skt. Laurent og fremmaner den her vin, som allerhelst vil hældes på en karaffel og serveres for din onkel, som ”hader naturvin fordi det er surt”. Gør det.